avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovigneta

Buna ziua ,
In urma cu 2 ani am facut un credit la o casa de ajutor reciproc, garantat cu o masina .Deoarece nu am mai platit , mi s-a spus ca se va pune sechestru pe masina , dar eu m-am dus si le-am dat-o de bunavoie sa faca ce vrea cu ea,pe mai departe, eu plecand ulterior in Danemarca.
In acest timp masina nu a fost radiata de la politie, nu stiu daca ei au vandut--o sau si-au insusit bunul ,cert e ca m -am trezit cu o amenda pt lipsa rovignieta.Ce e de facut in cazul acesta?(eu fiind plecata din tara ,nu stiu cine era la volan)
Cel mai recent răspuns: Ionecu012 , utilizator 14:11, 22 Aprilie 2013
Stimata Doamna,

Daca aveti provesul-verbal de predare primire a masinii, faceti plangere impotriva pv-ului de contraventie si aratati faptul ca masina ati predat-o societatii de leasing, prin urmare nu aveati cum sa o conduceti si nici de ce sa platiti taxa de drum.

Succes,
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda masina radiata LuanaB LuanaB Buna ziua! Am o problema in care sper ca ma puteti ajuta. Zilele trecute am mers sa radiez o masina si m-am trezit ca am o amenda din iunie 2009 pentru o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ieri 3.07.2022 in localitatea oreavu din județul ... Viocri Viocri Buna ziua, ieri 3.07.2002 in localitatea Oreavu din județul Vrancea am fost oprit de un echipaj al poliției rutiere care mi a cerut documentele fără a mi ... (vezi toată discuția)
Masina pe firma radiata in leasing elena-10 elena-10 Buna seara As dori cateva pareri in legatura cu urmatoarea problema. Pe scurt, acum 4 ani am preluat un auto aflat in leasing de la o firma. Nu am facut ... (vezi toată discuția)