avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Legea traducãtorilor - condiții noi pentru ...
Discuție deschisă în Traduceri

Legea traducãtorilor - condiții noi pentru obținerea autorizației de traducãtor în 2013?

E cineva la curent despre cum se autorizeaza acum un traducator?
Am o colega care a depus dosarul acum o luna si i-a venit acum raspuns precum ca s-a schimbat legea si trebuie sa plateasca 300 lei taxa de timbru pt fiecare limba si ca acum ai nevoie de autorizatie ca sa traduci doar pe langa institutiile ministerului de justitie, iar pt alte firme si pers fizicie iti trebuie doar atestat de la ministerul culturii.
Aveti idee cum e noua procedura?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:04, 23 Aprilie 2013
Legea este aceeasi, doar taxa judiciara de timbru s-a majorat de la 19,00 lei la 300,00 lei (am aflat intamplator in urma cu cateva zile).
Gasiti toate informatiile actualizate in linkul urmator:
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizația de traducãtor emisã de ministerul justiției - taxa de timbru judiciar majoratã Laura Ciobeica Laura Ciobeica Odata cu publicarea Legii 76/2012 in M.O. pentru punerea in aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de Procedura Civila intrat in vigoare la 1 septembrie ... (vezi toată discuția)
Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru traduceri legalizate eriklud eriklud Buna Ziua! Am un atestat international de limba germana la nivel mediu, in afara de asta vorbesc perfect limba maghiara si engleza... As vrea sa stiu cum ... (vezi toată discuția)