avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua - vanzare produse Avon in magazin
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua - vanzare produse Avon in magazin

Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Vreau sa imi fac si eu un magazin general (interprindere individuala) si pentru ca sunt reprezentant avon de vreo patru ani, vreau sa bag produse la vanzare in magazinul meu, dar nu stiu cum sa procedez pentru ca produsele sunt toate pe factura oricum, trebuie sa vorbesc cu cei de la avon sa-mi trimita acum factura pe numele firmei sau nu,nu vreau sa am probleme cu controalele .Se plateste ceva ?Firma va fi pe numele sotului.Ma puteti ajuta? multumesc frumos.
Ati intuit bine. Trebuie sa achizitionati produsele cosmetice respective, in numele intreprinderii individuale pe care o deschideti. Il puteti ajuta pe sotul dvs. negociind pentru acesta, cu firma de cosmetice, in vederea obtinerii conditiilor pe care le aveti acum, ca si reprezentant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine face legea si pentru cine belfast belfast Lucrez intr-o firma de cadastru. In timpul liber, deci dupa ce plec acasa ma ocup cu produse cosmetice AVON. Sunt un mic distribuitor care cumpar produse atat ... (vezi toată discuția)
Contract de comision cu o firma straina mrs8 mrs8 Buna ziua, Am gasit o oferta de la o firma din cehia care comercializeaza produse cosmetice, acestia au spus ca eu ca persoana fizica (neautorizata) voi ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa sau ii kansara kansara Am gasit pe acest forum o lista cu actele necesare ptr a infiinta un PFA sau II, ma intreb daca ma poate ajuta cineva cu niste nelamuriri suplimentare - se ... (vezi toată discuția)