avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Sediul secundar- declararea punctului de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Sediul secundar- declararea punctului de lucru

infiintarea unui sediu secundar care nu are obligatii fiscale ( fara angajati) trebuie anuntat la administratia fiscala teritoriala ,? cu declaratia 060 ?
Cel mai recent răspuns: Adrian1994 , utilizator 15:39, 18 Mai 2013
Da, nu se depune 060, ci o declaratie de înregistrare a punctului de lucru. Conform art. 74 alin. 1 Cod procedură fiscală contribuabilii au obligaţia de a declara organului fiscal competent, în termen de 30 de zile, înfiinţarea de sedii secundare.
Aveţi aici formularul [ link extern ]
multumesc de raspuns ,
pentru inchiderea unui punct de lucru exista un alt formular , sau nu trebuie declarat ?
Pentru închidere depuneţi la organul fiscal rezoluţia Registrului Comerţului de aprobare a cererii de închidere a punctului de lucru.
lucian huzum a scris:

Pentru închidere depuneţi la organul fiscal rezoluţia Registrului Comerţului de aprobare a cererii de închidere a punctului de lucru.


Cat timp ai la dispozitie pentru a inchide un punct de lucru dupa incheierea activitati?

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru corinachivu corinachivu Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie ... (vezi toată discuția)
Deschidere sediu sec(pct lucru ) adrianabresug adrianabresug am avut un mag cu amanuntul intro locatie ,luna aceasta l-am mutat ,am depus la ORC actele necesare pt deschidere insa la finante ce declaratie trebuie sa duc ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar stefan andrei stefan andrei Buna, am un contract de asociere prin participatiune cu o firma din bucuresti, ei au declarat spatiu secundar spatiul pe care il detin eu in alt judet dar ... (vezi toată discuția)