buna seara, am o problema mai grava,zilele astea am condus un auto cu numere false,am pus autorizatia de pe alta masina identica,ca sa o duc 1km juma pana la Rar,ghinionul meu am fost oprit de catre un echipaj la inmanarea documentelor mia tremurat mana ,am parut suspect,si mi-au deschis capota,am fost condus la sectie mi sa intocmit dosar de cercetare penala,mi sa retinut permisul si mi s-a eliberat o dovada fara drept de circulatie,din cate am intales de la respectivii politai care mi-au intocmit actele in vederea cercetari,mi-au spus ca fapta nu constituie un pericol social,ca urmare raman 3luni fara permis si primesc o amenda administrativa....Va rog sa imi dati mai multe detaliii pt solutionarea acestei cauze in timp mai scurt, (sunt dispus pt rezolvarea cazului sa ofer cat o fi)numai sa ma stiu scapat,nu am avut probleme cu legea ,VA ROG SA IMI DATI CAT MAI MULTE SFATURI .CU STIMA SI RESPECT.DAN Z
Daca iti da NUP inainte de 90 de zile poti sa sustii reexaminare.
Daca promovezi il ridici dupa 90 de zile.
Altfel, (nu conteaza cauzele: nu iti da NUP in timp util, examenul nu vrei sa il sustii, nu il promovezi) permisul il vei primi dupa 120 zile.
PS: din cate stiu reexaminarea consta intr-un test de 15 intrebari la care trebuie sa raspunzi corect la 13. Intrebarile au o singura varianta de raspuns.
PS2: Daca esti interesat poti sa dai si o fuga pana la sediul politiei rutiere ca scrie mare acolo pe un afis care-i treaba cu reexaminarea, sau poti sa rasfoiesti un pic codul rutier ca exista surpriza sa scrie si pe acolo.
Permis suspendat
Ioan.K
Buna seara,
Saptamana trecuta mi-a fost suspendat permisul de conducere in timp ce incercam sa trag masina la rampa tractare auto. Aveam programare la RAR la ... (vezi toată discuția)
Problema permis
tarnu eugen
navigand pe forum am vazut o discutie ,identica problemei mele,in urma cu ceva timp am fost depistat de catre un control al pol rutiere,in timp ce imi duceam ... (vezi toată discuția)