avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CCC cu CIM pe perioadã determinatã expirat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CCC cu CIM pe perioadã determinatã expirat

Buna Ziua,

Numele meu este Paul, si beneficiez de CCC; cu fostul angajator aveam contract pe 6 luni; a trecut un an si intre timp sotia a ramas din nou insarcinata si as vrea sa stiu daca se poate prelungi concediul, in situatia mea; si daca da, ce acte trebuie sa duc si unde? anul trecut am dus actele la primarie, au ajuns peste 3 luni la AJPS cu cererile inversate in dosare (cea de alocatie cu cea de indemnizatie) si a trebuit sa merg personal sa rezolv problema.

Va multumesc, Paul
Cel mai recent răspuns: timprosu , utilizator 13:54, 13 Mai 2013
1. Precizati data cand se termina CCC1 si data prezumata a nasterii celui de al doilea copil ca sa va dau un raspuns corect.

2. De asemenea precizati daca sotia este salariata sau casnica (sau ce satut are).
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
1. CCC1 se termina in 16 mai 2014;

2. Sotia este casnica.
Nu ati spus care este data prezumata a nasterii celui de al doilea copil.
Scuze :) data prezumtiva este ianuarie 2014
1. Deoarece al doilea copil se va naste in ianuarie 2014, inainte de a se termina CCC1 (mai 2014) veti intra in CCC2 imediat ce se termina CCC1.

2. Inainte de a se termina CCC1 va veti prezenta la Primarie cu certificatul de nastere a celui de al doilea copil si veti solicita indemnizatie pentru CCC2.

3. Pe perioada dintre nasterea celui de al doilea copil si pana veti intra in CCC2 veti mai primi inca 600 lei lunar (tot la Primarie trebuie sa mergeti pentru aceasta, cu certificatul de nastere a celui de al doilea copil).

Alte discuții în legătură

Trecere din ccc1 in ccc2 monica_cailean monica_cailean Buna ziua, Sunt in CCC1 si ne dorim inca un bebelus. Va rog sa imi explicati: 1. Cum se face trecerea din CCC1 in CCC2 in cazul in care bebelusul se naste ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil salavastruiuliana salavastruiuliana Bună ziua, Vă rog să-mi oferiți câteva lămuriri pentru situația următoare: mi s-a aprobat cererea primire indemnizație creștere ... (vezi toată discuția)
Nastere al doilea copil in timpul cic pentru primul copil habar habar Buna ziua Am urmatoarea situatie. In momentul de fata eu ma aflu in concediu ingrijire copil si primesc indemnizatie. Sotia nu lucrase suficient ca sa ... (vezi toată discuția)