Am facut cerere ( pentru tatal meu - care este foarte bolnav, nedeplasabil ) la tribunal pentru recalcularea pensiei si tribunalul a dat aviz favorabil. Acesta este raspunsul : "Admite actiunea. Obliga intimata Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti sa emita o decizie prin care sa recalculeze drepturile de pensie ale contestatorului, incepand cu data de 01.07.2011, cu valorificarea veniturilor evidentiate in adeverinta nr. ---/xx.04.2011 emisa de SC xxx SA. Cu recurs in 15 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 10.04.2013."
Ce-ar trebui sa fac acum ? Sa merg la Casa de Pensii sa anunt ? Sau primesc si ei o instiintare de la Tribunal si au obligatia de a recalcula ?
Trebuie sa merg la Tribunal sa ridic decizia lor ? Avanda in vedere ca tatal meu nu este deplasabil as putea ridica eu , fiica, decizia ?
Ce inseamna sa legalizez hotararea ? Sa merg cu hartia primita de la tribunal la notar care imi va pune pe ea un timbru ? Daca nu, atunci ce inseamna ?
Nu am avut niciodata tangenta cu aceste lucruri.
Mergeti la instanta care a pronuntat hotararea,respectiv la registratura instantei
-faceti o cerere de legalizare
-atasati taxa de timbru (2 lei) si timbru judiciar (o,15 lei)