cristinabirche 
	    	Utilizator

cristinabirche 
	    	Utilizator	    

cristinabirche, utilizator
 cristinabirche, utilizator 	
			 cristinabirche 
	    	Utilizator

cristinabirche 
	    	Utilizator	    

Buna ziua
Suntem mai multi frati,eu am deschis succesiunea pe cale judecatoreasca,s-a facut iesirea din indiviziune si s-a stabilit cate o suma de bani(sulta)pentru fiecare.Toti fratii au renuntat la mostenire in favoarea unuia dintre ei;Au trecut 3 ani (deci este prescris dreptul de a cere sulta )nu as dori sa deschid actiunea in constatare decat daca ar fi ultima solutie.Eu datoram sulta la 3 dintre frati care au renuntat .Ce s-a intamplat cu aceasta sulta(prescrisa dar neconstata) daca fratii au renuntat la mostenire?Este suficienta actiunea in constatare ca s-a prescris dreptul de a cere executatea silita?(nu am intabulat inca dreptul de proprietate)
Cu stima
Cristina B
 Stergarel 
	    	Utilizator

Stergarel 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 eugen43	                   

Buna ziua 
Va rog sa ma informati care sunt conditiile de prescriere a unei sulte si ce trebuie fact pentru stergerea acesteia din cartea funciara tinand cont ... (vezi toată discuția)
	                    eugen43	                   

Buna ziua 
Va rog sa ma informati care sunt conditiile de prescriere a unei sulte si ce trebuie fact pentru stergerea acesteia din cartea funciara tinand cont ... (vezi toată discuția)

Irina S.	                   

Se poate admite doar actiunea accesorie, in situatia in care capatul de cerere principal este o actiune in constatare iar cel accesoriu indeplinieste ... (vezi toată discuția)
	                    Irina S.	                   

Se poate admite doar actiunea accesorie, in situatia in care capatul de cerere principal este o actiune in constatare iar cel accesoriu indeplinieste ... (vezi toată discuția)

DanyD	                   

Am un titlul executoriu neexecutat in termenul de prescriptie de 3 ani.
Dorind sa constat pe cale judecatoreasca faptul ca a intervenit prescriptia dreptului ... (vezi toată discuția)
	                    DanyD	                   

Am un titlul executoriu neexecutat in termenul de prescriptie de 3 ani.
Dorind sa constat pe cale judecatoreasca faptul ca a intervenit prescriptia dreptului ... (vezi toată discuția)