avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare pentru frauda informatica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare pentru frauda informatica

am primit 3 ani cu suspendare pentru frauda informatica, procuratura a facut apel, vroiam sa stiu care sunt sansele, se poate modifica ceva si din suspendare sa se ajunga la executare la apel/recursul facut de procuratura? am recunoscut ceea ce am facut am mers pe 320 indice 1 sau cum ii zice pe recunoastere.. care sunt sansele sa nu primesc cu executare, aveam cazierul curat.. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2013
dinumarin, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 07:02, 20 August 2013
Greu de spus.
Aveti sanse sa ramaneti la suspendare dar se poate admite si apelul parchetului.
Trebuie sa va judecati cu mare atentie deoarece aveti proces greu...
Buna ziua,
Cat de mare este suma fraudata ?
prejudiciul este de 2.000.000e zic procurori desi nu este asa.. plus de asta nu exista nici un reclamant care sa isi vrea bani inapoi..
nu este nici o plangere facuta de cineva...
Daca e vorba de 2 milioane de euro foarte greu veti scapa.
Ati avut mare noroc la prima instanta...

Alte discuții în legătură

Procuratura mai poate face ceva? ruxandra42 ruxandra42 Buna seara. Ma numesc Ruxandra si intampin urmatoarea problema, mai exact nu stiu daca sa mai stau cu sufletul la gura sau sa ma bucur. Fiica mea a facut o ... (vezi toată discuția)
Cedo neluistrate5 neluistrate5 sunt condamnat an tara la cinci ani cu ezecutare pentru trafic de persoane dar din toate acuzatile care mau anvinuit nau nici un pic de adevar an declaratile ... (vezi toată discuția)
Despre infractiuni informatice BADESCU BADESCU Exista sanse ca in recurs, sa fie modificata o sentinta data de curtea de apel alba iuli , intr-un dosar instrumentat de actualul procuror general al rom? ma ... (vezi toată discuția)