Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Marian Trutan 
	    	Contabil

Marian Trutan 
	    	Contabil	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

casandreea	                   

Se poate angaja titularul unei intreprinderi individuale in propria I.I.? Eu spun ca NU! (vezi toată discuția)
	                    casandreea	                   

Se poate angaja titularul unei intreprinderi individuale in propria I.I.? Eu spun ca NU! (vezi toată discuția)

biaman	                   

Poti sa devii ,,angajat\'\' in cadrul intreprinderii individuale unde esti intreprinzator?
Oug 44/2008 nu mi se pare foarte clara.La infiintarea I.I. la ... (vezi toată discuția)
	                    biaman	                   

Poti sa devii ,,angajat\'\' in cadrul intreprinderii individuale unde esti intreprinzator?
Oug 44/2008 nu mi se pare foarte clara.La infiintarea I.I. la ... (vezi toată discuția)

birta	                   

titularul ii poate sa se angajeze  sau trebuie sa incheie contracte separate la cas si cass ? (vezi toată discuția)
	                    birta	                   

titularul ii poate sa se angajeze  sau trebuie sa incheie contracte separate la cas si cass ? (vezi toată discuția)