avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nou nascut cand se adauga la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nou nascut cand se adauga la intretinere

buna ziua,
Ma poate ajuta cineva.. sa-mi spuna cand se adauga un nou membru de familie la intretinere la ascociatia de locatari, un nou nascut, bebe al meu are 1 luna si 1 saptamani, la ce varsta trebuie sa-l trecem la intretinere? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:09, 8 Mai 2013
elga50 a scris:

Cheltuielile care se repartizeaza pe numar de persoane, deci si pentru bebe sunt:
- curentul electric (consumat si de lift) - se plimba si bebeul pe-afara.
- salubritatea - face si bebeul gunoi.
- gazele - se gateste si pentru bebe.

Dar, daca vecinii dv. accepta sa nu se plateasca pana la o anumita varsta a copilului, este in regula.

1.bebe nu se plimba singur cu liftul. si deja e platit de mine.
2. gunoi, da- aici sunt de acord
3. nu se gateste pt bebe- este sugar.

in fine, ideea era daca este mentionat asta in vreo lege ...
1. Bebele nu se plimba singur cu liftul ci impreuna cu altcineva din familie si adesea intr-un carucior. Adesea cand un vecin deschide usa la etajul 3 sa urce in lift, nu mai urca vazand o mamica, un copil si-u carucior. Asa ca liftul mai face un drum suplimentar sa-l ia si pe vecinul care altfel ar fi mers cu mamica daca era singura.
2. Rezolvat
3. Sugar, sugar, dar se incalzeste apa la aragaz pentru spalat, dezinfectat suzeta, biberonul s.a.m.d. Iar de la 4 luni in alimentatia sugarului se introduce si alta mancare in afara de laptele matern, chiar daca tot sugar ramane pana la 7-9 luni .
veronik a scris:

ideea era daca este mentionat asta in vreo lege ...

Studiati dispozitiile HG nr 1588/2007
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2013
ynocentta, utilizator
Adriantot a scris:

1. Bebele nu se plimba singur cu liftul ci impreuna cu altcineva din familie si adesea intr-un carucior. Adesea cand un vecin deschide usa la etajul 3 sa urce in lift, nu mai urca vazand o mamica, un copil si-u carucior. Asa ca liftul mai face un drum suplimentar sa-l ia si pe vecinul care altfel ar fi mers cu mamica daca era singura.
2. Rezolvat
3. Sugar, sugar, dar se incalzeste apa la aragaz pentru spalat, dezinfectat suzeta, biberonul s.a.m.d. Iar de la 4 luni in alimentatia sugarului se introduce si alta mancare in afara de laptele matern, chiar daca tot sugar ramane pana la 7-9 luni .

nu aveti chiar dreptate

1. caruciorul nu il tin in casa. sta afara, in masina, deci nu ocup liftul. Alcineva din familie oricum plateste liftul, iar bebe singur nu se plimba.
2.
3. nu se incalzeste nimic la aragaz, avem apa calda la robinet, sterilizator (electric). De la 4 sau 6 luni, intr-adevar e posibil sa se foloseasca aragazul, dar si aici pot fi 2 situatii : aragaz electric sau pe gaze, dar si pt asta exista contor.

In concluzie, in afara de gunoi, altceva nu mai face/consuma.

Oricum discutia asta nu duce la nimic din ce ma interesa pe mine. multumesc oricum pt raspuns.
ynocentta a scris:

veronik a scris:

ideea era daca este mentionat asta in vreo lege ...

Studiati dispozitiile HG nr 1588/2007
[ link extern ]

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Persoane la intretinere! tonysask tonysask Buna, As vrea sa stiu daca e legal sa se introduca un copil de 2 luni la intretinere,atata timp,cat toate resursele sunt contorizate separat? Care ar fii ... (vezi toată discuția)
Pt un bebelus de 2-3 luni se ia in calcul ca si persoana la chelt de intretinere expertu expertu Am rugamintea daca cineva imi poate spune pt copilasii cu varsta de pana la un an (cateva luni), daca se ia in calcul ca si persoana la cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere bloc LaviniaCosmina LaviniaCosmina Buna ziua! Este obligatoriu din pct de vedere legal ,sa fie trecut la cheltuieli de bloc,bebe nou nascut? (vezi toată discuția)