Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
In cadrul unui parc eolian, o societate care are un numar de angajati pe santier de peste 30, poate sa functioneze fara serviciu intern de SSM si doar cu serviciu extern? Daca nu atunci serviciul intern poate fi asigurat de catre o persoana care nu are calificarea in domeniu SSM si este doar conducatorul locului de munca? Din cate stiu eu la ambele intrebari ale mele ar fi raspunsul nu, insa nu sunt sigur. Care sunt articolele din lege care specifica acest lucru?
Va rog, sa ma ajutati ca am mare nevoie de aceste raspunsuri. Va multumesc anticipat!
Intorduceti termeni noi in discutie: ce intelegeti prin "Ofiter SSM". Aceasta functie nu este prevazuta in legislatie.
In cazul in care constatati neconformitati acestea pot fi adresate direct firmei la care au fost gasite aceste neconformitati pe care trebuie sa le remedieze. Nu scrie in nici o legislatie ca lucratorul desemnat sau serviciul extern trebuie sa fie prezent permanent in santier!!!
Ssm
elisabetty
Buna ziua
La societatea noastra se face mansardare cu lucratori de la alta firma . Ce trebuie sa fac eu ca inspector ssm ( trebuie eu sa-i instruiesc sau ... (vezi toată discuția)
Responsabil ssm
adrian65
Sunt angajat, la o firma care este subantreprenor in cadrul unui proiect de constructii, cu C.I.M. <Inspector SSM> si cu decizie de <Lucrator desemnat ... (vezi toată discuția)