avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Lucrator desemnat SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Lucrator desemnat SSM

Buna ziua,

In cadrul unui parc eolian, o societate care are un numar de angajati pe santier de peste 30, poate sa functioneze fara serviciu intern de SSM si doar cu serviciu extern? Daca nu atunci serviciul intern poate fi asigurat de catre o persoana care nu are calificarea in domeniu SSM si este doar conducatorul locului de munca? Din cate stiu eu la ambele intrebari ale mele ar fi raspunsul nu, insa nu sunt sigur. Care sunt articolele din lege care specifica acest lucru?
Va rog, sa ma ajutati ca am mare nevoie de aceste raspunsuri. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: TomaCotorogea , utilizator 08:46, 3 Mai 2013
Intorduceti termeni noi in discutie: ce intelegeti prin "Ofiter SSM". Aceasta functie nu este prevazuta in legislatie.
In cazul in care constatati neconformitati acestea pot fi adresate direct firmei la care au fost gasite aceste neconformitati pe care trebuie sa le remedieze. Nu scrie in nici o legislatie ca lucratorul desemnat sau serviciul extern trebuie sa fie prezent permanent in santier!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm elisabetty elisabetty Buna ziua La societatea noastra se face mansardare cu lucratori de la alta firma . Ce trebuie sa fac eu ca inspector ssm ( trebuie eu sa-i instruiesc sau ... (vezi toată discuția)
Coordonator în materie de securitate şi sănătate kzm kzm Bună seara. Având in vedere că potrivit art. 13 din H.G. 300/2006 privind cerinţele minime de securitate si sănătate pentru santierele temporare sau ... (vezi toată discuția)
Fisa colectica instruire Stefan stefanut Stefan stefanut BUNA ZIUA ! IN CAZUL IN CARE PE SANTIERE TEMPORAR DE MUNCA FOLOSIM SUBCONTRACTORI TIMP DE 3 LUNI DE ZILE , DIVERSE MESERII( DULGHER , FIERAR ), ACESTIA VOR ... (vezi toată discuția)