avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CAND SE SUSPENDA PENSIA DE INTRETINERE ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CAND SE SUSPENDA PENSIA DE INTRETINERE ?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema: am angajat o student care lucreaza doar 3 zile, ea primeste si pensie de intretinere de la tatal ei. In cazul in care ea are venit supus impozitului, ii se va suspenda aceasta pensie de intretinere ? Problema este ca si tatal fetei este angajat la aceasta firma.
In legislatie nu am gasit nici un articol sa clarifice acest aspect.
Va multumesc!
Pensia de intretinere nu se suspenda.
Este ilegala suspendarea si nici nu exista text de lege.
Dupa cum se inteleg partile sau conform unei hotarari noi, pensia nu se mai plateste sau se plateste partial.
Multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere copil rocky rocky buna ziua, am si eu o intrebare care sunt convinsa ca s-a regasit in aceste forum-uri de multe ori. Sunt divortata de multi ani de zile, copilul meu are 19 ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere g.corina g.corina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: Fiica mea, a primit de la tatal ei pensie de intretinere, fiind studenta. Acum tatal ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara student kameliaflorescu kameliaflorescu Buna ziua.Fiul meu dupa implinirea varstei de 18 ani, a inaintat instantei cerere si i s-a admis continuarea platii pensiei alimentare de catre tatal sau ... (vezi toată discuția)