eu si fosta sotie am fost executati silit pentru o datorie la banca,fosta sotie e girant
m-ai poate fi valabil actul prin care ii cedez fostei sotii apartamentul,ea sa mi preia datoriile de la banca?chiar daca nu este sechestru pe casa,am oare interdictie de instrainare?
daca fosta sotie moare,devine inolvabila sau dispare ,banca se poate indrepta din nou aupra mea pentru plata datoriei?
ar putea sa fie o solutie ca in urma partajului sai cedez ,sa renunt,drepturile si datoriile mele.adica la jumate de casa si la datoria la banca?
ce pot face ca ea sa ramina cu casa si eu fara datori?
Daca nu veti mai fi parte in contract, nu dvs va va cere sa platiti, ci numai dansa va raspunde cu bunuruile si veniturile sale.
Intai sa moara si apoi se pune problema ca fiul e mostenitor.. fiul posibil ca va fi major atunci si pote sa nu accepte mostenirea. Oricum va raspunde pt datoriile mostenite in limita valorii activelor- bunurilor mostenite.
Daca banca nu e de acord sa renunte la calitatea dvs de debitor, veti fi executat silit simultan cu dna. De aceea va ziceam ca aveti drept de regres fata de dumneaei, pe sumele ce va vor fi executate silit de catre banca.
Credit partaj
wazz
Buna ziua
Avem doi soti cu regim matrimonial comunitate de bunuri. Unul dintre acestia a facut credit bancar pt a achita fostului sau sot o suma stabilita ... (vezi toată discuția)