cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

remus11 
	    	Utilizator

remus11 
	    	Utilizator	    

Admin, administrator
 Admin, administrator 	
			~ final discuție ~
 marck_3	                   

daca am o condamnare definitiva ptr art 86 pot sa fac scoala de soferi  ,am executat pedeapsa si sint eliberat conditionat si vreu sa ma inscriu la scoala de ... (vezi toată discuția)
	                    marck_3	                   

daca am o condamnare definitiva ptr art 86 pot sa fac scoala de soferi  ,am executat pedeapsa si sint eliberat conditionat si vreu sa ma inscriu la scoala de ... (vezi toată discuția)

bebi-63	                   

\"In temeiul art.71 alin.2 Cod Penal,va interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 lit.a-teza II,b,Cod penal pe durata executarii pedepsei.
 In ... (vezi toată discuția)
	                    bebi-63	                   

\"In temeiul art.71 alin.2 Cod Penal,va interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 lit.a-teza II,b,Cod penal pe durata executarii pedepsei.
 In ... (vezi toată discuția)

gyussepe	                   

Ora estimata: 8:30
Complet: PEN6 AP
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: În baza art. 87 alin.1 din OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe ... (vezi toată discuția)
	                    gyussepe	                   

Ora estimata: 8:30
Complet: PEN6 AP
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: În baza art. 87 alin.1 din OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe ... (vezi toată discuția)