avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Actiuni la SC FLORA SA
Discuție deschisă în Bursa de valori

Actiuni la SC FLORA SA

as dori sa aflu daca mama mea care detine actiuni la SC FLORA SA, daca aceasta societate mai exista si... unde pot intreba de dividente.
Multumesc anticipat.
Va referiti la complexul din Bucuresti sau de la Cluj Napoca ?
Informatii despre emitent si situatia lui financiara le puteti afla direct de la reprezentantii firmei.
Nu! SC FLORA SA era o intreprindere de conserve legume si fructe si unde se imbutelia si pepsi. Sediul era pe Soseaua Viilor. Nimeni nu vrea sa imi spuna ce s-a intamplat si nici nu stiu unde sa intreb. pe mama o intereseaza dividendele ca....la 84 de ani....de bani are nevoie sau daca nu mai e sa se linisteasca. Tot timpul imi cere sa aflu date despre aceasta societate!!!
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da un indiciu!!!!
Multumesc anticipat.

[Va rugam nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, incalcati Regulamentul de postare in forum]
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2013
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venitul din dividende se ia in calcul pt indemnizatia copilului? ContSters74711 ContSters74711 Buna ziua, M-ar interesa daca veniturile din dividende se iau in calcul pt. indemnizatia copilului? si daca se poate o baza legala care sa specifice acest ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ovidiu29 ovidiu29 BUNA ZIUA, SUNT DIN CLUJ-NAPOCA DE MESERIE TAXIMETRIST.LA INCEPUTUL ACESTEI SAPTAMANI AM FOST SOLICITAT SA FAC O CURSA PANA LA SUCEAVA SI INAPOI CU DOUA ... (vezi toată discuția)
Obligat sa achit dupa decesul tatalui remus82 remus82 DE UN AN JUMATE DECAND A MURIT TATAL MEU, CEI DE LA [editat] MA STRESEAZA SA ACHIT SUMA CE IA MAI RAMAS,ADICA. EL A LUAT DINTR-UN MAGAZIN OBIECTE ... (vezi toată discuția)