avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autorizatie de circulatie provizorie auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autorizatie de circulatie provizorie auto

BUNA ZIUA!Am cumparat o masina adusa din Germania si a fost scos un set de numere rosii din bucuresti.Eu locuiesc in Braila.de unde pot scoate alte numere provizorii si ce documente imi trebuiesc?Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: costin_tat , utilizator 10:41, 12 Mai 2013
placutele de Germania au fost predate cand s-a obtinut primul set de nr rosii.
Pentru autorizarea provizorie, la primarie se plateste o taxa de 9 lei, la CEC una de 13 lei.
In mod normal, rezolvi cu o declaratie pe propria raspundere ca nu ai primit/pierdut numerele. Vezi la ghiseul inmatriculari.
Se mai poate recupera noua taxa de inmatriculare(timbrul de mediu)?Cui trebuie sa ma adresez pentru a da statul in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie provizorie de circulatie laur007 laur007 Buna ziua, as dori sa intreb daca ma poate lamuri cineva: este legal ca la Serviciul Inmatriculari auto Botosani, la solicitarea autorizatiei provizorii de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare provizorie 1burebista 1burebista Buna seara, Ieri am vrut sa-mi scot al doilea rand de numere rosii pentru un autoturism proaspat achizitionat. Primul rand de numere a fost scos de vechiul ... (vezi toată discuția)
Problema numere rosii djluci djluci tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)