avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare proprietar auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare proprietar auto

vreau sa trec masina de pe numele meu pe cel al tatalui, fara a mai schimba numere de inmatriculare. care este cel mai simplu mod si ce pasi birocratici trebuie urmati?! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:57, 8 Mai 2013
indiferent cum faci tot la politie ajungi. faci ctr vanzare cumparare. inchizi rolul tau fiscal. declari rolul fiscal al tatalui. te duci la politie stai la coada soliciti pastrarea numerelor. platesti numerele ca fiind numere preferentuiale ca sa ramai cu ele.
Puteti face inclusiv act de donatie,dar formalitatile sunt identice pentru schimbarea dreptului de proprietatea asupra bunului autoturism,necesitand eventual plata taxa ,schimbare documente talon,inregistrare proprietar in cartea de identitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura vanzare auto iulianul iulianul Buna ziua, Sunt in situatia de a vinde un autoturism, duminica plec din oras si nu mai am timp sa merg la Administartia Financiara. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara civ Krisstinel Krisstinel Buna ziua, detin in prorietate un autoturism pe care nu l-am mai miscat de vreo 6 ani, masina a ajuns un morman de fier si atat. Toate impozitele platite la ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism de la mostenitor vossk vossk Buna ziua, Doresc sa cumpar un autoturism de la mostenitor, peste 2 saptamani cand se va incheia dezbaterea succesiunii (vanzatorul este unicul ... (vezi toată discuția)