avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... mandat european de arestare Germania frauda si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

mandat european de arestare Germania frauda si inselaciune

va rog ajutati ma sunt disperata sotul meu a fost extradat in germania .am primit doar un singur tel sa mi spuna ca a ajuns in germania si va fi judecat a doua zi pentru inchirierea unei masini mercedes sprinter din cate am inteles el a mai fost impreuna cu inca un om care l a amenintat sa inchirieze aceea masina afara asteptandu l alti patru indivizi care l au invatat ce sa scrie ce sa spuna .va rog spuneti mi ce se poate face ,cati ani o fi primit nu stiu absolut nimic a plecat la un prieten din copilarie sa munceasca si acesta l a refuzat si a ajuns pe mana acestor infractori va rog invata ti ma ce sa fac ........
Cel mai recent răspuns: ionutzberceni , utilizator 12:55, 2 Decembrie 2017
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati unui avocat german precum si consulatului Romaniei din zona din Germania unde este detinut solicitand ajutor.
abv. Gabriel Klein Kiritescu
buna ziua! va multumesc pentru raspuns,dar stiti cumva cam cat ar fi onorariul ?sa stiu la ce sa ma astept .as putea sa l vizitez impreuna cu un avocat va rog invata ti ma cum ar trebui sa procedez ,sa stiu mai exact ce trebuie sa fac...
Avocatul din Germania va costa mult.
Probabil vreo 5000 euro.

De vizitat il puteti vizita fara avocat.
Aveti dreptul de a pleca si cu avocat din Romania pentru a se lua legatura cu el.
Avocatul roman poate sa il asiste daca doreste sa dea declaratie si poate sa propuna si probe in apararea sotului dvs.
In acest caz se va chema de organul de urmarire penala si un interpret.

Avocat german se impune sa ii angajati daca vreti sa incercati sa aflati daca poate sa fie pus in libertate pe cautiune.
Daca a fost insa extradat sunt sanse foarte mici.
Ar trebui sa ramana in Germania pe durata procesului penal in situatia in care ar fi pus in libertate pe cautine, ceea ce, repet, este extrem de complicat.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns insa mai am o mare rugaminte la dumneavoastra , masina inchiriata nu s-a mai dus inapoi si a fost inchiriata de catre sotul meu. El ne avand antecedente penale in tara cat si in afara , cam ce pedeapsa ar primi? Va rog din suflet sa imi raspundeti.
Este foarte greu de anticipat o pedeapsa deoarece este posibil sa fie o incadrare juridica cu privire la criminalitate organizata.
Adica astfel de fapte se comit in mod organizat de fel.

Alte discuții în legătură

Inchisoarre in germania cr3eatza cr3eatza Sotul meu impreuna cu alte 3 persoane au fost retinute in Germania ptr furt din magazin. Prejudiciul este de 600 de euro. Deci ar veni 150 euro/persoana. M`a ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)
Avocata din oficiu mituita? Buna seara , sotul meu se afla retinut in Spania si urmeaza sa fie judecat pe 16 .11 .2010 ,are avocata din oficiu .Eu nu am fost anuntata de nimeni( decat ... (vezi toată discuția)