Avocatul meu a incasat in numele meu o suma reprezentand daune morale intr-un proces si "a uitat" sa imi dea banii.
Procesul s-a incheiat acum un an si de atunci ma tot poarta cu pretexte spunand ca e dificila obtinerea banilor si ca dureaza...
M-am interesat direct la cel care trebuie sa plateasca si mi s-a spus ca plata a fost efectuata direct in contul avocatului pe baza unei imputerniciri semnata de mine .
Ce ar tebui sa fac .
Mentionez ca avocatul in cauza nu stie inca despre faptul ca am aflat de plata banilor.Va multumesc
mergeti la debitor si solicitati-i dovada platii datoriei in contul avocatului. Cu dovada, mergeti la avocat si dati-i o zi sa va trimita banii, altfel ii faceti plangere panala.
In paralel cu plangerea penala faceti si cerere la uniunea nationala a barourilor din Romania pentru santionarea disciplinara a domnului avocat, pentru fapte incompatibile cu onoarea si demnitatea profesiei de avocat. Scrieti pe scurt fapta. unbr@unbr.ro, o sa ajung automat si la Baroul respectiv
Va multumesc pentru raspunsuri.
Am solicitat de la asigurare dovada efectuari platii.M-am dus la un alt avocat si l-am chemat sa ne intalnim impreuna cu acesta.Nu s-a prezentat si acum urmeaza sa facem plangerea penala plus plangere la Barou plus contactat niste ziare...(ca "Domnul" avocat abia a scapat de o acuzatie de trafic de influenta ,fiind achitat de Inalta Curte de Casatie ....)
Taxe avocati 2019
tomithah
Buna seara! Imi cer scuze ca deranjez. Sunt avocat stagiar din 2018 in cadrul Baroului din Bucuresti. Sunt colaborator la un cabinet individual de avocatura, ... (vezi toată discuția)