avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... parti in contract mai mult de (2) doua
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

parti in contract mai mult de (2) doua

Buna ziua,

Exista posibilitatea incheierii unui contract intre mai mult de doua parti contractante?
De exemplu, contract de prestari servicii intre societati comerciale.

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:09, 19 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. La fel ca dvoastra am gandit si eu initial, insa definitiile de mai jos m-au pus pe ganduri:

[ link extern ]
CONTRÁCT, contracte, s. n. Acord încheiat, ca urmare a înțelegerii intervenite între două sau mai multe persoane (fizice sau juridice), pentru crearea, modificarea sau stingerea unor drepturi și obligații în relațiile dintre ele; act, înscris ce consemnează acest acord; convenție. ◊ Contract de muncă = contract încheiat de un salariat cu o întreprindere sau cu o instituție, prin care cel dintâi se obligă să presteze în favoarea celei din urmă o anumită muncă în schimbul unui salariu. – Din fr. contrat, lat. contractus.

[ link extern ]
Contract
Definitie: Acordul intre doua sau mai multe persoane, pentru a constitui sau a stinge intre dansii raporturi juridice.

NCC
Art. 1.166. – Contractul este acordul de voinţă între două sau mai multe persoane cu intenţia de a constitui, modifica, transmite sau stinge un raport juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare intre 2 societati Papp Cristina Carmen Papp Cristina Carmen Buna ziua! As dori sa fac un contract intre 2 societati comerciale si as avea nevoie de ajutor in vederea incadrarii sale juridice. Una din societati are ... (vezi toată discuția)
Subcontract de prestari de servicii prodigy prodigy Firma mea are calitatea de Prestator intr-un contract de pres. servicii si as vrea sa stiu daca putem subcontracta anumite servicii din acest contract?! Avem ... (vezi toată discuția)
Contract externalizare Viorro Viorro O multinationala a externalizat cu 5 ani in urma serviciile IT catre o firma; contractul cu aceasta firma expira la 1 ianuarie 2018, o alta firma castigand ... (vezi toată discuția)