Buna ziua !
Am primit comunicarea de la judecatoria la care am facut plangere pentru suspendarea permisului de conducere(favorabila mie),au trecut cele 15 zile de la comunicarea sosita prin posta ,politia nu a facut recurs .
Ce ar trebui sa fac eu acum ?
La circa financiara nu apar cu nici o amenda.
Multumesc !
Salve
Am legalizat hotararea judecatoreasca care este favorabila mie,dar eu nu vreau sa o duc la politie o tin pentru mine sa plateasca si ei cum am platit pentru legalizare(taxe postale) ,o tin acasa o fi ceva vreo data mai vedem,am impresia ca voi ramane in baza de date a politiei cu plangere multi ani de acum incolo si nimeni nu o va sterge de acolo fara hotararea judecatoreasca legalizata.
Ce parere aveti mr.cyan ?
o parere foarte buna! :yes:
asa cum am spus mai sus, nu stiu sa existe in legislatie obligativitatea ducerii hotararii judecatoresti la politie.
in baza de date nu veti ramane pentru ca in mod sigur tine si politia evidenta plangerilor si stadiul acestora.
in orice caz, pastrati bine documentul ptr ca anul viitor este posibil sa apareti la fisc cu amenda.
cititi bine hotararea sa nu aveti surpriza sa fie admisa plangerea doar pentru suspendare iar amenda sa ramana.:)