avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Documente necesare la solicitarea ajutorului public ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Documente necesare la solicitarea ajutorului public judiciar

buna seara .va rog frumos sa-mi spuneti de ce sant necesare toate facturile pe care le platesc sa le depun pt a beneficia de aj pub judiciar ? inclusiv trebuie sa declar valoarea casei mele desii masa succesorala nu are drep tinta casa mea ci a fratelui decedat ? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 22:53, 11 Mai 2013
Pentru a primi ajutor judiciar trebuie sa indepliniti anumite conditii. Instanta va cere aceste documente pentru a vedea daca va incadrati sau nu cu veniturile pentru a primi ajutor judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment mostenire cont bancar pasalegaviorela pasalegaviorela Buna dimineata, LA MULTI ANI TUTUROR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR . Am dezbatut o succesiune in care nu au fost trecute conturile bancare ale decedatului . sotia ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala calitateg calitateg banii din depozite bancare si de pe carduri sant masa succesorala? (vezi toată discuția)
Acte mostenire mimi28 mimi28 Buna am o intrebare legata de actele ce imi trebuiesc pentru dezbaterea mostenirii 1 parinti mei sant decedati mama 21 ani tata de 15ani noi am fost 3 ... (vezi toată discuția)