avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare decizie judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare decizie judecatoreasca

buna ziua o intrebare am avut un proces cu institutia pe care l-am castigat dar inca nu am primit actele oficiale si deja au trecut 2 luni pe forumul tribunalululi este scris ca imi admite cerere si obliga institutia cu termen de recurs in 15 zile de la comunicare dar nu am primit nici acum comunicarea cu toate ca pe saitul oficial este trecut de 2 luni ce pot face
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:05, 20 Mai 2013
cum se face cerere de urgentare a redactarii si comunicarii hotararei
Este o simplă cerere adresată instanţei. Accesaţi link-ul de mai jos şi o să vă lămuriţi.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea judecatoreasca EmanuelMantu EmanuelMantu Buna ziua. Ma pregatesc pentru efectuarea temei de licenta si intampin dificultati in gasirea informatiilor referitoare la conditiile, structura si continutul ... (vezi toată discuția)
Termen de redactare incheiere de sedinta costel_gr2013 costel_gr2013 care este termenul legal de redactare a unei incheieri de sedinta din cadrul unei judeatorii? (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Care este termenul legal de motivare al unei sentinte? Care este termenul legal de comunicare al sentintei, raportat la data pronuntarii/motivarii? Multumesc. (vezi toată discuția)