avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot recupera unele bunuri si cum pot obliga fosta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot recupera unele bunuri si cum pot obliga fosta concubina a participa la platirea ratelor la banca ?

Mentionez ca am trait in concubinaj de pe data 01-08-2005 pana in data de 09-04-2013,fapt care in acest timp am convetuim impreuna cu concubina bine si f bine. Acum in jur de 1 an de zile am prins-o in fapt cu un prieten de-al meu,acesta mi-a si spus ca ea se da la el. I-am facut o inscenare si am prins-o pe jumatate goala cu prietenul.Am iertat-o ptr ca eu am pus f mare suflet in aceasta relatie.Mai nou acum aproximativ 2 luni am descoperit ca ea se trezea la ora 5 si naviga pe facebook,fapt ptr care ea a descoperit pe unul din Spania, si care si-au trimis mesaje intime.Despartirea a devenit inevitabila deoarece m-a dat afara din casa ei. Acum eu vreau un sfat in ceea ce priveste ca unele lucruri nu le mai pot recupera de la ea si ca in toti acesti ani eu am facut datorii la banci pe numele meu,bani cheltuiti impreuna crezand ca voi trai cu ea pana la SFARSIT. Am pus f mult suflet in aceasta relatie. Eu acum cum pot s-o oblig ca aceste datorii la banci sa fie platite si de catre ea. Acel cineva deja a venit in tara la ea si au facut planuri de viitor etc. Acesta din urma m-a si amenintat pe facebook . Ea nu vrea sa vb cu mine civilizat in problema datoriilor. Eu am salariu de bugetar si mai sunt si bolnav cu inima. Ea si-a batut joc de mine! Asta e,asa e viata. Am martori si dovezi in tot ceea ce am spus pana acum. Coplatitor la una din banci este chiar unchiul ei,si nu vreau sa-i fac necazuri ptr ca familia ei ,toti i-mi dau dreptate.
Sunt constient ca dragoste cu dea sila nu se poate,dar datoriile trebuiesc impartite,asa e moral . Nu stiu cum sa fac acest lucru legal. VA MULTUMESC!

[Eliminat numar de telefon]
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:09, 13 Mai 2013
Va puteti adresa instantei cu o actiune in pretentii sau cu una in restituire in urma imbogatirii fara justa cauza (dupa caz ), nu lasati sa treaca mai mult de 3 ani de cand ati cheltuit banii impreuna. Mai greu va fi de dovedit ca dansa va datoreaza bani. Pe ce ati cheltuit banii ?
Fata de banca numai dvs sunteti si veti ramane dator ( impreuna cu coplatitorii/ girantii daca sunt).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debite catre societate recuperari creante danutzu_72 danutzu_72 buna ziua,sunt intro mare dilema si v as ruga din tot sufletul sa ma ajutati intro problema mai delicata si anume;am facut un credit in anul 2005 la banca ... (vezi toată discuția)
Credit bancar- poprire salariu alzheimer alzheimer Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:sotul meu a facut un credit,avandul pe tatal sau coplatitor,in urma cu aprox 9 ani,noi nefiind ... (vezi toată discuția)
Concubinaj ContSters196082 ContSters196082 Buna ziua, Va rog tare mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns sincer. Traiesc in concubinaj de 3 ani(2008)in casa parintilor lui, iar impreuna eram de inca ... (vezi toată discuția)