avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nr.contract de munca ITM
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nr.contract de munca ITM

Buna dimineata,
Daca am inregistrat un contract de munca online pe portalul reges, unde imi apare numarul contractului dat de ITM?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cri5tina , utilizator 08:09, 13 Mai 2013
Nu va apare niciun numar de c.i.m. in sensul dorit de dvs ... numerele de contract sunt datae de catre angajator .. dupa tranmsiterea fisierului online se genereaza un cod de incarcare si nu un numar de inregistrare.
ok, si pe contractul de munca apare doar ca nr. de inregistrare cel dat de angajator; si trec codul de incarcare in loc de nr de inregistrare, cum era mai demult?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : am inregistrat ... Ande1 Ande1 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : Am inregistrat un salariat nou, am transmis extensia rvs la ITM, insa dupa 2 ore inca nu am primit ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pe reges portal cris2279 cris2279 Buna ziua, Am inregistrat un contract de munca in Revisal cu o zi inainte, seara am incarcat fisierul rvs pe portalul ReGES: mi-a aparut mesaj ca preluarea ... (vezi toată discuția)
Corectie revisal gabrieladina gabrieladina In situatia unui angajat cu timp partial, timpul de munca a fost initial de 2 ore/saptamana, dupa 2 luni prin act aditional timpul de munca a fost modificat la ... (vezi toată discuția)