avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... act de adjudecare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

act de adjudecare

Dupa ca am obtinut actul de adjudecare ce pasi trebuie sa urmez pentru a fi cu toate in regula.
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters267464 , utilizator 13:23, 22 Mai 2013
Mergeti la un notar si cereti intabularea dreptului de proprietate in cartea funciara si la primarie si treceti-l in rolul dumneavoastra.
MonicaHanganu a scris:

Mergeti la un notar si cereti intabularea dreptului de proprietate in cartea funciara si la primarie si treceti-l in rolul dumneavoastra.


...sau direct la OCPI...!!!
Daca ma duc direct la OCPI nu mai trebuie sa ma mai duc si la primarie?
Prima data la primarie si apoi la OCPI?
Mai se cere dovada platii impozitului de catre contribuabil?
Va multumesc.
Asta cu dovada platii impozitului de 2% sau 3% e o discutie intreaga. Dumneavoastra mergeti la primarie si scoateti certificat fiscal fara datorii, faceti copii legalizate ale documentelor de adjudecare si mergeti sa le depuneti la OCPI. Dupa cum va e norocul, va vor cere si dovada achitarii impozitului aplicat in procentul de mai sus la valoarea de adjudecare... conform legii nr. 7/1996, dvs. trebuie sa faceti dovada ca s-a platit acest impozit.
va multumesc.
bani dati in urma adjudecarii se impart intre banca si executor, ei ar tb sa plateasca impozitul.
Debitorul este plecat din tara si nu se mai intorce. In concluzie el nu va plati. Deci ori platesc eu ori in instanta nu?

Alte discuții în legătură

Impozit pe transferul de propietate imobiliara Marian - Cristian Petrea Marian - Cristian Petrea Buna seara tuturor! O sa trec direct la subiect. O cunostinta se confrunta cu urmatoarea situatie: A participat la o licitatie publica organizata ... (vezi toată discuția)
Intabulare drept proprietate - act de adjudecare TipOK TipOK Buna ziua ! Nu pot sa inteleg ceva ... \'\'ilogic\'\' ... #-o#-o 1.Dobandesc un imobil prin executare silita - sunt creditor urmaritor, deci achit prin ... (vezi toată discuția)
Abuz primarie? liviu anton liviu anton Am cistigat o casa la licitatie,am intabulat-o si m-am dus la primaria din sat sa imi dea rolul pe numele meu.Aici am platit 1600 de lei pentru datoriile pe ... (vezi toată discuția)