avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Eu vs. Primarie - Contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Eu vs. Primarie - Contencios administrativ

Buna ziua

Primarul a taiat ajutorul de incalzire pe sezonul rece din cauza ca nu am contract semnat cu furnizorul de energie termica. Pana acum este OK , caci si el trebuie sa faca ordine in oras.
Problema este ca nu am fost anuntat din timp, eu am fost instiintat de catre furnizor de energie termica ca nu primim ajutorul de incalzire, in 14 decembrie 2012. Eu credeam ca vor sa ne forteze prin aceasta adresa fara nr de inregistrare ca sa semnam contractul., stiind faptul ca nu el este organul competent care trebuie sa ma anunta.
Eu am cerut primarului sa motiveze in scris de ce mi sa taiat ajutorul. Dispozitia motivata a primarului am primit numai in data de 05.03.2013 , dupa mai multe cereri depuse. Dispozitiile lui pentru luniile noiembrie , decembrie 2012 si ianuarie 2013 au fost facute si semnate de el in data de 27 februarie 2013.
Aceste dispozitii trebuia sa primim pana la data de 15 noiembrie 2012, conform art.17 alin. 5) din OUG 70/2011. Caci atunci aveam timp sa semnez contractul pana la data de 20. noi. 2012 si puteam primii ajutorul si pt luna noiembrie. Atunci asi fii semnat contractul (cu care nu sunt de acord)ca sa nu risc neacordarea ajutorului. dar in martie 2013 nu credeam ca merita sa semnez contractul ca sa primesc o luna ajutorul.
Am cerut primarului revovcarea acestor dispozitii pe care a refuzat. Tot acest primar in anul 2011 a acordat ajutorul de incalzire inainte de alegeri , si atunci aveam contractul nesemnat.
Am vreo sansa sa castig un proces vs primarie? Sa obtin de la ei contravaloarea ajutorului de incalzire pt luniile noi-feb? Reparatii pt daune morale provocate ( in decembrie 2012 trebuia sa platesc integral factura energiei termice micsorand astfel bugetul pt cadouri de craciun - pt copil de 5 si 9 ani , si revelion-)
(primaria a vandut furnizarea energiei termice catre un SRL in 2010. asa mi se pare ca curtea de conturi inca nu a finalizat urmarirea pt acest transfer, sunt anumite puncte din contract pe care nu vor sa corecteze si eu nu vreau sa semnez, dar facturile platesc.)
Mersi

Alte discuții în legătură

Încălzire apartament marianalin marianalin Buna ziua, locuiesc la et.4 și detin centrala termica din 2008, intr-un bloc cu 4 etaje vecinul de la etajul.3 să debranșat de la termoficare am semnat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu furnizorul de electricitate Lulica Lulica Buna seara Ma aflu intr-o situatie destul de bizara si am nevoie de ajutorul dvs. pentru a gasi o solutie. In luna Noiembrie 2016 am primit ultima factura ... (vezi toată discuția)
Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)