LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului Accesează live evenimentul
Ma aflu intr-o situatie destul de bizara si am nevoie de ajutorul dvs. pentru a gasi o solutie.
In luna Noiembrie 2016 am primit ultima factura de la furnizorul de energie pentru un loc de consum apartinand unei persoane juridice. Firma respectiva a fost a tatalui meu care a decedat in Decembrie 2014 iar eu am mostenit-o in Noiembrie 2016. Din luna Decembrie am tot sunat si trimis mailuri la furnizor pentru a afla de ce nu mi se mai factureaza la acel loc de consum. Dupa indelungi insistente am aflat ca vechiul contract a fost inchis si ca am un nou contract pe piata libera(!). I-am intrebat cine a incheiat acel contract si mi-au spus ca a fost incheiat in luna August printr-un agent de vanzari, este semnat de un imputernicit (Cristea Dumitru) si nu are stampila firmei. Le-am explicat situatia spunandu-le ca singura persoana abilitata sa semneze un contract la vremea respectiva era tatal meu si abia din Noiembrie eu, ca nu cunosc persoana care a semnat si ca nu aveam cum sa dau cuiva o imputernicire in acest sens, dar am vorbit cu zidurile caci si la telefon si la mail mi s-a raspuns ca voi fi contactata in cateva ore de o persoana de la agentul de vanzari care sa-mi dea mai multe detalii. Acum am primit factura pentru 3 luni... pretul energiei este cu cca 15% mai mare, taxa radio-tv este tripla. Le-am comunicat si aspectul asta, le-am spus ca nu voi achita o factura facuta in baza unui contract fals si le-am cerut sa reactiveze contractul vechi, dar nu mi-au raspuns in niciun fel.
Ce sa fac?
Daca platesc factura se poate interpreta ca recunosc acel contract... daca nu o platesc risc sa mi se taie curentul... Cum sa rezolv situatia?