avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme cu furnizorul de electricitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme cu furnizorul de electricitate

Buna seara

Ma aflu intr-o situatie destul de bizara si am nevoie de ajutorul dvs. pentru a gasi o solutie.
In luna Noiembrie 2016 am primit ultima factura de la furnizorul de energie pentru un loc de consum apartinand unei persoane juridice. Firma respectiva a fost a tatalui meu care a decedat in Decembrie 2014 iar eu am mostenit-o in Noiembrie 2016. Din luna Decembrie am tot sunat si trimis mailuri la furnizor pentru a afla de ce nu mi se mai factureaza la acel loc de consum. Dupa indelungi insistente am aflat ca vechiul contract a fost inchis si ca am un nou contract pe piata libera(!). I-am intrebat cine a incheiat acel contract si mi-au spus ca a fost incheiat in luna August printr-un agent de vanzari, este semnat de un imputernicit (Cristea Dumitru) si nu are stampila firmei. Le-am explicat situatia spunandu-le ca singura persoana abilitata sa semneze un contract la vremea respectiva era tatal meu si abia din Noiembrie eu, ca nu cunosc persoana care a semnat si ca nu aveam cum sa dau cuiva o imputernicire in acest sens, dar am vorbit cu zidurile caci si la telefon si la mail mi s-a raspuns ca voi fi contactata in cateva ore de o persoana de la agentul de vanzari care sa-mi dea mai multe detalii. Acum am primit factura pentru 3 luni... pretul energiei este cu cca 15% mai mare, taxa radio-tv este tripla. Le-am comunicat si aspectul asta, le-am spus ca nu voi achita o factura facuta in baza unui contract fals si le-am cerut sa reactiveze contractul vechi, dar nu mi-au raspuns in niciun fel.
Ce sa fac?
Daca platesc factura se poate interpreta ca recunosc acel contract... daca nu o platesc risc sa mi se taie curentul... Cum sa rezolv situatia?
Cel mai recent răspuns: Lulica , utilizator 19:35, 21 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva factura utilitati yoyosicoty yoyosicoty Buna ziua As dori o lamurire daca se poate referitoare la calculul TVA al facturii de utilitati la gaze. In luna ianuarie factura la gaze a avut un consum ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza factura de energie electrica? ContSters189595 ContSters189595 va rog sa ma lamureasca cineva. stiu ca se calculeaxa in principiu pe nr de persoane dar pt mine e dubios faptul ca, in orice luna din an platim pe ... (vezi toată discuția)
Facturi decembrie apa nova Mytro Mytro A mai observat cineva ca pe facturile de Apa Nova pentru luna Decembrie 2015 , insa care au cuprins si o mica perioada pana la citirea din data de 4-5 a lunii ... (vezi toată discuția)