avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Modalitate plata CASS fara a fi angajat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Modalitate plata CASS fara a fi angajat

Buna ziua,
Pe scurt, am 20 ani vechime in munca, nu reusesc sa gasesc un loc de munca de 3 ani, insa doresc sa platesc contributia individuala de asigurari sociale, chiar si in conditiile date, este posibil?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:18, 13 Mai 2013
Da, puteti sa mergeti la directia de munca din judetul de domiciliu si sa va faceti contract de asigurat direct cu ei si sa platiti lunar contributia la pensie 244 lei, pentru acest an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare 234 234 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti si mie: sunt barbat,am 54 ani si vechime in munca 22 ani In urma unui accident vascular am ramas fara loc munca Acum chiar ... (vezi toată discuția)
Primii pasi pt. repatriati. mediterana mediterana Va salut, Ma bucur ca in curind, ne vom repatria. Un gand pe care il am de multa vreme, dar care sper ca in scurt timp se va realiza. Dar, in cei peste 20 ... (vezi toată discuția)
Plati suplimentare la contributia sociala pentru pensie? atinas atinas Am si eu o intrebare: deoarece sunt angajat cu contract de munca partime, pe o durata nedeterminata,este evident ca si contributia la pensie este mica, si ... (vezi toată discuția)