avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare revisal

Buna ,firma privata a persoanei in cauza doreste sa stie daca poate fi trecuta in Revisal contabil sef (pt semnare declaratii si bilant )si platit cu salariul minim pe economie coef 1.2
multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 16:47, 15 Mai 2013
Da, un contabil sef poate fi retribuit cu slariul minim brut pe economie -750 lei.
Obligativitatea folosirii la nivel national a coeficientilor de ierarhizare nu mai exista de la 01.01.2011 ... coeficientii de ierarhizare se folosesc numai daca sunt prevazuti in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.



Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Coeficientii nu se mai plica incepand cu 01.01.2011.Contabil sef poate fi incadrat daca are studii superioare-economist.
da multumes Simona ,are studii superioare dar nu vrea sa-si plateasca salariul mai mare cred ca intelegi ce vreau sa iti spun .
Pai cred ca ar fi trebuit sa stie ca nu mai sunt coeficientii.
Angajatorul are obligatia de a acorda salariul minim brut pe economie indiferent de studiile necesare ocuparii unui post.

Alte discuții în legătură

Salariu minim pe economie 2016 mine58 mine58 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti salariul minim pe economie pe luna ian. 2016 pentru un angajat cu studii superioare economice angajat economist . Care ... (vezi toată discuția)
Salariu minim absolvent studii superioare ralucaflori ralucaflori Buna ziua, as vrea sa stiu care este salariul minim pentru un absolvent de studii superiare, va muntumesc (vezi toată discuția)
Salariu mim ec 2013 ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, S-a publicat ceva in legatura cu salariu mim pe ecom pt. 2013? Trebuie sa fac o angajare cu 03.01.2013 si nu stiu ce salariu sa trec. Multumesc. (vezi toată discuția)