avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare revisal

Buna ,firma privata a persoanei in cauza doreste sa stie daca poate fi trecuta in Revisal contabil sef (pt semnare declaratii si bilant )si platit cu salariul minim pe economie coef 1.2
multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 16:47, 15 Mai 2013
Daca vrea sa fie angajata doar pentru a semna bilantul, poate incheia un CIM cu timp partial de 1h/luna, sau cu cate ore doreste.
Salariul minim este de 750 lei pentru un program complet de lucru de 168,667 ore în medie pe lună în anul 2013, reprezentând 4,44 lei/oră.
In functie de nr de ore cu care se angajeaza, isi stabileste salariul de incadrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim pe economie 2016 mine58 mine58 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti salariul minim pe economie pe luna ian. 2016 pentru un angajat cu studii superioare economice angajat economist . Care ... (vezi toată discuția)
Salariu minim absolvent studii superioare ralucaflori ralucaflori Buna ziua, as vrea sa stiu care este salariul minim pentru un absolvent de studii superiare, va muntumesc (vezi toată discuția)
Salariu mim ec 2013 ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, S-a publicat ceva in legatura cu salariu mim pe ecom pt. 2013? Trebuie sa fac o angajare cu 03.01.2013 si nu stiu ce salariu sa trec. Multumesc. (vezi toată discuția)