avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ASIGURARE IMOBIL PENTRU BANCA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ASIGURARE IMOBIL PENTRU BANCA

Buna, o intrebare in legatura cu o asigurare pentru imobil incheiata la o anumita societate de asigurari, poate fi refuzata de catre banca pe motiv ca societatea respectiva nu este agreata de catre banca? Mentionez ca in contract nu este specificata o anumita societate doar obligatia de a incheia o asigurare, la o anumita valoare care s-a respectat, singurul lor motiv fiind ca societatea respectiva nu este agreata de catre banca. VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: mir21 , utilizator 16:19, 16 Mai 2013
Contractul este legea partilor. Daca in contract aveti o astfel de mentiune, inseamna ca se poate. Daca nu aveti, nu se poate. Nu ar fi o clauza abuziva, daca ar exista o astfel de clauza.
VA MULTUMESC, deci asigurarea este valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco valabil doar unde doreste banca? nikkkk nikkkk Buna ziua! Am o intrebare pt. dvs.: am o Dacie Logan cumparata in 2007 cu un credit pe 5 ani obtinut de la Volksbank. Pana acum, am incheiat asiguarea CASCO ... (vezi toată discuția)
Asigurare imobil ipotecat - clauza abuziva ttr ttr Creditorul nu imi accepta polita de asigurare a imobilului adus in garantie, desi acopera toate riscurile si este pentru o suma de 3 ori mai mare decit soldul ... (vezi toată discuția)
Asigurare imobil -programul prima casa FYLY FYLY Buna ziua Am cumparat un imobil prin programul Prima Casa in anul 2009 la data semnarii contractului cu banca am facut si o asigurare a imobilului deoarece ... (vezi toată discuția)