avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ASIGURARE IMOBIL PENTRU BANCA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ASIGURARE IMOBIL PENTRU BANCA

Buna, o intrebare in legatura cu o asigurare pentru imobil incheiata la o anumita societate de asigurari, poate fi refuzata de catre banca pe motiv ca societatea respectiva nu este agreata de catre banca? Mentionez ca in contract nu este specificata o anumita societate doar obligatia de a incheia o asigurare, la o anumita valoare care s-a respectat, singurul lor motiv fiind ca societatea respectiva nu este agreata de catre banca. VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: mir21 , utilizator 16:19, 16 Mai 2013
Contractul este legea partilor. Daca in contract aveti o astfel de mentiune, inseamna ca se poate. Daca nu aveti, nu se poate. Nu ar fi o clauza abuziva, daca ar exista o astfel de clauza.
VA MULTUMESC, deci asigurarea este valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco valabil doar unde doreste banca? nikkkk nikkkk Buna ziua! Am o intrebare pt. dvs.: am o Dacie Logan cumparata in 2007 cu un credit pe 5 ani obtinut de la Volksbank. Pana acum, am incheiat asiguarea CASCO ... (vezi toată discuția)
Asigurare imobil ipotecat - clauza abuziva ttr ttr Creditorul nu imi accepta polita de asigurare a imobilului adus in garantie, desi acopera toate riscurile si este pentru o suma de 3 ori mai mare decit soldul ... (vezi toată discuția)
Asigurare imobil -programul prima casa FYLY FYLY Buna ziua Am cumparat un imobil prin programul Prima Casa in anul 2009 la data semnarii contractului cu banca am facut si o asigurare a imobilului deoarece ... (vezi toată discuția)