Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Ralucanda	                   

Buna ziua,
Copilul meu s-a nascut in 23.02.2014 si eu in 22.01.2015 mi-am reluat activitatea pentru a benificia de cei 500 lei/luna pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
	                    Ralucanda	                   

Buna ziua,
Copilul meu s-a nascut in 23.02.2014 si eu in 22.01.2015 mi-am reluat activitatea pentru a benificia de cei 500 lei/luna pana la implinirea ... (vezi toată discuția)

galcsb	                   

Copilul meu s-a nascut pe 7 Mai 2013.Am ales CCC de 1 ani.Am 2 intrebari: 
 1.Pot sa stau pana la sfarsitul lunii Martie 2014 in CCC,urmand ca de la 1 Aprilie ... (vezi toată discuția)
	                    galcsb	                   

Copilul meu s-a nascut pe 7 Mai 2013.Am ales CCC de 1 ani.Am 2 intrebari: 
 1.Pot sa stau pana la sfarsitul lunii Martie 2014 in CCC,urmand ca de la 1 Aprilie ... (vezi toată discuția)

ramiha	                   

Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru  an.
Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
	                    ramiha	                   

Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru  an.
Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)