avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere dosar esalonare la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere dosar esalonare la ANAF

Buna ziua,am depus la ANAF dosarul de esalonare,au gasit "n+1" motive sa comenteze,acum imi cer in decurs de 2 zile sa le duc niste contracte ,pe care nu am cum sa le obtin in acest termen,altfel nu mi se acorda acea esalonare.Eu sunt convinsa ca nici asa nu mi se va acorda,pentru ca vad zilnic motive sa nu aprobe acel dosar.
Intrebarea mea ar fi urmatoarea: care este termenul in care trebuie sa ma incadrez ca sa completez dosarul cu documentele cerute? Eu stiam ca am 30 de zile,dar nu mai gasesc unde am vazut acest lucru.Daca ma poate ajuta cineva,m-as bucura. Multumesc mult,

Va recomand Ordinul MEF nr. 2677/2011, publicat în Monitorul oficial nr. 764 in care este aprobata procedura de acordare a esalonarii. Urmati link-ul de mai jos.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen completare dosar esalonare ctseximtrans ctseximtrans Buna ziua,am depus la ANAF dosarul de esalonare,au gasit \\"n+1\\" motive sa comenteze,acum imi cer in decurs de 2 zile sa le duc niste contracte ,pe care nu ... (vezi toată discuția)
Esalonare datorii stabilite prin decizie control dutescu maria dutescu maria Buna ziua, In urma unui control de fond s-a stabilit ca am colaborat cu o firma inactiva si a rezultat debit suplimentar impozit 20000 si tva 23000 plus pen ... (vezi toată discuția)