avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Procedura cumparare site web
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Procedura cumparare site web

As dori o lamurire,cum trebuie sa procedez pentru a cumpara un site deja realizat de la o persoana fizica.

O persoana fizica a facut un acord verbal cu o persoana juridica de a realiza si administra un site, persoana fisica a realizat site-ul cu drepturi de copyright in numele societatii.
Dar dupa un timp nu s-au mai respectat acordurile si sa incheiat afacerea dintre ei.
Persoana fizica poate sa vanda site-ul sau are vreun drept asupra site-lui sau sa-l foloseasca in colaborare cu alta societate.

Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
Laura Ciobeica, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de prestatie artistica Relu2010 Relu2010 Buna seara! As dorii sa stiu si eu cum pot incheia un contract cu un artist, prin care sa am puterea sa decid ABSOLUT tot ce se intampla cu artistul ... (vezi toată discuția)
Amenintare - administratorul saitului ma acuza ca am clonat saitul lui Lung Elena Lung Elena Am o 'mica, mare problema', detin un website (numele de domeniu precum si contul de gazduire sunt cumparate de mine si pe numele meu cu acte in regula) , ... (vezi toată discuția)
Am realizat un site, clientul il foloseste dar nu l-a platit. ce pot sa fac? romeomoanta romeomoanta Sunt persoana fizica autorizata pentru realizarea de pagini web. Am primit o comanda pentru realizarea unui site de prezentare pentru o pensiune. Patronul ... (vezi toată discuția)