Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

VeroRAM 
	    	Utilizator

VeroRAM 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 selamara	                   

Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de indemnizatia de somaj in cazul in care am  venituri din alte surse  in suma de 250/luna.
Multumesc. (vezi toată discuția)
	                    selamara	                   

Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de indemnizatia de somaj in cazul in care am  venituri din alte surse  in suma de 250/luna.
Multumesc. (vezi toată discuția)

ana30d	                   

exista vreo forma legala in care poti sa beneficiezi si de somaj ( eu beneficiind de somaj pt inca cateva luni ) si drepturi salariale in acelasi timp? vreo ... (vezi toată discuția)
	                    ana30d	                   

exista vreo forma legala in care poti sa beneficiezi si de somaj ( eu beneficiind de somaj pt inca cateva luni ) si drepturi salariale in acelasi timp? vreo ... (vezi toată discuția)

flatcomg	                   

Daca sunt somera pot sa-mi fac contracte de colaborare in diferite domenii ( sanatate,asigurari,etc ) fara sa pierd somajul ?  (vezi toată discuția)
	                    flatcomg	                   

Daca sunt somera pot sa-mi fac contracte de colaborare in diferite domenii ( sanatate,asigurari,etc ) fara sa pierd somajul ?  (vezi toată discuția)