avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Siteuri de informatie juridica in Europa de Est?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Siteuri de informatie juridica in Europa de Est?

Facem un studiu cu privire la locul Avocatnet.ro printre websiteurile de profil din Europa. Si, dupa datele pe care le avem pana la acest moment, se pare ca tari precum Ungaria, Cehia, Polonia sau Bulgaria au activitate destul de redusa in acest sector de informatie. Astfel incat Avocatnet.ro pare a fi cea mai mare comunitate din zona.

Dat fiind ca scopul nu este sa ne laudam ci sa identificam corect resursele importante din regiune, ne-ar interesa foarte mult sa aflam informatii despre piata juridica din aceste state. Daca aveti un prieten care stie sau in cazul in care cunoasteti detalii despre un site care ofera informatie juridica si este localizat in Europa de Est, ramanem profund indatorati daca ati posta aceste informatii in prezenta discutie.

In martie, studiul nostru va fi publicat pe Avocatnet.ro.

Va multumim anticipat.

Alte discuții în legătură

Surse de finantare pentru luna ianuarie 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog 06 ianuarie 2012 A fost publicat Catalogul surselor de finantare – ianuarie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active ... (vezi toată discuția)
Permis european de munca asdre asdre Buna ziua Imi poate spune cineva de ce este nevoie pentru a obtine permis de munca european?M-ar interesa pentru Anglia in particular,ce este nevoie pentru a ... (vezi toată discuția)
Accesul la datele transmise in aplicatia revisal vladiwoodstock vladiwoodstock Buna ziua. Ma confrunt actualmente cu o problema de principiu in ceea ce priveste datele comunicate in aplicatie REVISAL in conformitate cu prevederile HG ... (vezi toată discuția)