avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... STRAMUTARE!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

STRAMUTARE!

Buna dimineata!
Am cerut stramutare la un litigiu de munca la Inalta Curte de Jusitie si abia la sfarsitul lunii aprilie primesc raspunsul!
Problema este ca mam razgandit si nu mai vreau stramutare!In caz ca nu se termina procesul pina atunci si raspunsul la stramutare este favorabil pot sa ma razgandesc sa nu mai mut procesul?Adica daca raspunsul e favorabil sunt obligata sa fac stramutarea?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2009
camelia21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 5 Martie 2009
camelia21 a scris:

Chiar nu isi poate da nimeni o opinie?ma refer daca trebuie sa platesc vreo cheltuiala la partea adversa ca eu am renuntat la judecata inainte de termenul la ICCJ pt stramutare!

Daca partii adverse i s-a comunicat cererea de stramutare , instanta la solicitarea acesteia poate acorda cheltuieli de judecata. Asadar, pentru a se acorda cheltuieli de judecata, trebuie sa fie indeplinite, urmatoarele conditii :
- cererea de stramutare sa fi fost comunicate partii adverse
- partea adversa sa solicite cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare! razvandicu razvandicu Buna dimineata!Daca s-a da o solutionare in fond a unui litigiu de munca inainte de termenul de stramutare depus la Inalta Curte de la Bucuresti mai e valabila ... (vezi toată discuția)
Nelamurire! razvandicu razvandicu Am o dilema si nu stiu cum sa procedez!Avocatul meu a facut cerere de stramutare a unui litigiu de munca eu fiind reclamant,acum 4 luni de zile!Intre timp mam ... (vezi toată discuția)
Cauza ramasa fara obiect? natyca natyca Buna ziua Am formulat o cerere de stramutare a unui dosar penal. In acest dosar penal s-a pronuntat Judecatoria, am formulat recurs apoi am formulat cererea ... (vezi toată discuția)