avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deschidere cont donatii - legalitate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deschidere cont donatii - legalitate

am dori sa deschidem un cont la o banca pentru a ajuta o persoana care nu are unde locui, in sensul de a face cunoscut cazul ei si cei care doresc sa poata dona;

dorim sa intrebam daca este ceva ilegal in acest lucru deoarece nu vrem sa avem probleme din acest motiv?

va multumim!
o zi cat placuta!
Cel mai recent răspuns: kl11 , utilizator 13:07, 17 Mai 2013
Pentru a evita orice fel de probleme, deschideti contul chiar pe numele persoanei pe care doriti sa o ajutati.
da, pai asa doream, dar nu stim exact ce trebuie sa facem si am zis sa intrebam si nu stim daca aceasta persoana aflata in nevoi are acest drept....
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2013
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot depune banii pentru pensia alimentara???? auraspacuras auraspacuras Buna ziua Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat :#-odeci trebuie sa platesc pensia alimentara fetitei mele ,am restanta de cateva luni,insa nustiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Cont societate porpit de catre anaf cesar cesar Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta- am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ANAF,eu ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa? ContSters115190 ContSters115190 Buna seara! Sunt PFA, si am o intrebare la care as fi bucuros daca mi ar raspunde cineva, si anume: Sunt obligat printr-o prevedere legala sa am cont bancar ... (vezi toată discuția)