avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenda transformata in somatie cu titlu executoresc
Discuție deschisă în Executare silită

amenda transformata in somatie cu titlu executoresc

salut, am luat o amenda anul trecut prin octombrie pe legea 61 din cate imi aduc aminte si m-am gandit atunci sa nu o platesc ca vine la impozit doar ca a fost invers nu a venit la impozit ci mi-au trimis acum cateva zile de la finante o somatie ca ma executa silit pt o amenda de 100 de ron ( mda Romania ) ce sa fac sa o platesc imediat sau o pot platii si sa zic in 2-3 sapt adica pot fi repercusiuni pentru neplata sau dureaza prea mult la noi din cauza birocratiei ? si inca ceva daca stie cineva cat costa si dureaza sa ti se elibereze o adeverinta ca ai dreptul sa circuli in strainatate ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:06, 17 Mai 2013
Pentru a preintampina situatii neplacute,faceti efortul si achitati integral si repede suma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda onoono onoono Salut!! Am primit o amdena acum 2 ani pentru centura de siguranta, dar nu am vrut sa semnez pentru ca intre timp au mai trecut 2 si pe ei nu ii oprise. M-am ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare neplatite- consecinte? georgiana.td georgiana.td Intr-un dosar penal pt. conducere cu permisul suspendat , am primit o pedeapsa cu suspendare + cheltuieli judiciare de 1100 lei . Problema e ca nu am bani sa ... (vezi toată discuția)
Penal dana_bacanu dana_bacanu Am primit o instiintare ca daca nu-mi platesc amenda auto din 2007 sunt pasibila de executare silita. Eu stiu ca nu am nicio amenda neplatita,dar nu pot ... (vezi toată discuția)