avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Aparat de ras defect, achizitionat online si primit ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Aparat de ras defect, achizitionat online si primit prin colet

Buna ziua.Am cumparat azi de la [editat] online un aparat de ras marca [editat]. am primit coletul acasa,am platit. cand am deschis pachetul,ambalajul produsul prezenta urme vizibile de uzura,zgarieturi.aparatul in sine nu parea folosit,insa cand l-am testat,cablul de incarcare nu statea conectat decat ajutat cu mana si aparatul nu functiona. smulgea parul pe alocuri doar. as dori sa stiu daca cei de la magazin refuza sa imi restituie banii pe produs,as putea apela la o cale legala de a-mi recupera banii...protectia consumatorilor ar putea face ceva?
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:44, 17 Mai 2013
Intrucat ati cumparat produsul on-line, aveti dreptul conferit de lege ca in termen de 10 zile de la primirea produsului, sa il refuzati fara a indica vreun motiv. In acest caz va pot fi imputete costurile cu transportul produsului.
In cazul in care totusi doriti sa pastrati produsul, va adresati vanzatorului cu solicitare de aducere a produsului la conformitate prin inlocuire. Perioada de raspuns in acest caz este de maxim 15 zile. In acest caz nu va pot fi imputate costurile cu transportul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs utilizat eticbravo eticbravo Buna ziua, detin un magazin online si ma confrunt cu urmatoarea situatie: am vandut un o placa de par (de buna calitate) iar clientul m-a anuntat ca doreste ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu firma de curierat cisse cisse am trimis retur o imprimanta noua in mai putin de 24 ore de cand am primit-o deoarece nu a functionat.imprimanta fiind una cu sistem CISS atasat.Am pus ... (vezi toată discuția)
Dreptul de retur al unui produs defect cristiulian cristiulian Buna ziua, Am o nelamurire in privinta unei comenzi facuta cu ceva timp in urma, la distanta. Dupa o prealabila consultare telefonica si citirea ... (vezi toată discuția)