avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de traversare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de traversare

Mi s-a intocmit un proces verbal de traversare fara ca sa fie adevarat. Bineinteles ca nu l-am semnat si nici nu s-au gasit martori pe moment sa-si dea datele personale. Acel proces verbal nu mi-a mai fost imanat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:57, 18 Mai 2013
Buna ziua,
Cand va vine acasa atacati-l in instanta printr-o plangere la Judecatoria pe raza careia s-a produs incidntul.
av. Gabriel Klein Kiritescu
care au fost motivele intocmirii procesului verbal? ati traversat prin loc nepermis sau ....? daca nu se semneaza procesul verbal acesta se trimite acasa in termen de 30 de zile dupa care aveti 15 zile posibilitatea sa depuneti plangere impotriva pv. plangerea trebuie sa fie motivata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Combatere marturie mincinoasa nucusor nucusor buna dimineata,am si eu o problema daca poate cineva sa ma ajute cu o ideie.am depus o plingere la politie ptr abuz de incredere,dupa cercetarea penala politia ... (vezi toată discuția)
2 amenzi contraventionale in aceeasi zi pentru depasirea vitezei contactbogdan contactbogdan Buna ziua, Salut si eu acest forum si doresc sa adresez o intrebare pe acest forum. In urma cu 5 zile ma intorceam cu masina din strainatate, intr-o ... (vezi toată discuția)
Acte necesare contestatie amenda AinurCosmin AinurCosmin Ce acte imi trebuie pentru a depune contestatia unei amenzi contraventionale pentru tulburarea linistii publice ?? (vezi toată discuția)