avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Procedura modificare titular contract cu ENEL
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Procedura modificare titular contract cu ENEL

va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez ca sa trec pe numele meu la curentul electric deoarece sotul meu a decedat in urma cu trei luni si ce documente imi sunt necesare .mentionez ca am facut si succesiunea si am certificat de mostenitor. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:09, 18 Mai 2013
Pentru modificarea numelui in contractul de furnizare al energiei electrice este necesar sa va prezentati la centrul de relatii cu clientii cu urmatoarele documente:
· actul de identitate copie si original
· actul de proprietate (hotarare judecatoreasca prin care i se atribuie proprietatea)
Nu se percep taxe in astfel de situatii.

mai multe informatii gasiti chiar pe site-ul companiei de electricitate
[ link extern ]

pentru a nu face inca un drum la furnzor, pe langa documentele de mai sus aveti nevoie de :
-index contor,
-orig+copie certificat deces
-orig+copie certificat mostenitor
-cererea de schimbare o completati la enel, au ei formulare tipizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Enel: schimbare titular contract, acelasi client. Cazimi Cazimi Am incheiat contractul cu Enel in 1990, inainte de pronuntarea divortului, in locuinta care a fost a parintilor mei, iar in prezent este a mea. Contractul a ... (vezi toată discuția)
Inselata la cumparare apartament ContSters381108 ContSters381108 Buna! Sunt o tanara mama care-mi cresc singura copilul nascut in afara casatoriei si nerecunoscut de tata. Cu chiu cu vai am reusit sa cumpar un apartament. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o casă la țară cumpărată fără contor electric ... Test2022 Test2022 Bună ziua. Am o casă la țară cumpărată fără contor electric (a fost racordată la curent în trecut dar la momentul cumparării acesta lipsea - ridicat ... (vezi toată discuția)