avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CERCETAT PTR ACEEASI FAPTA DE DOUA ORI
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

CERCETAT PTR ACEEASI FAPTA DE DOUA ORI

AM FOST CERCETAT in calitate de invinuit ????? ptr favorizarea infractorului---contrabanda --el a primit 3 ani cu suspendare-------eu audiat de diicot iar la rechizitoriu am fost scos de sub urmarire penala deoarece nu sunt intrunite elementele constitutive al faptei . NU am ramas nici martor in proces si nu am primit nici macar o amenda ceva totusi am fost dat afara din MAI ptr aceeasi fapta favorizarea infractorului. MAI mentionez ca alt coleg a fost audiat si el de diicot in aceesi calitate de invinuit a ramas martor in proces --pe urma i sa intocmit dosar ptr marturire mincinoasa si sa descurcat avind RELATII si a ramas bine mersii in sistem /MAI......pot fi cercetat de 2 ori ptr aceesi fapta//////?????
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:12, 19 Mai 2013
Nu se poate da o condamnare pentru aceeasi fapta.
De cercetat se poate cerceta si de 10 ori...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diicot suleimanmagnificul suleimanmagnificul Am fost audiat in calitatea de invinuit intrun dosar de contrabanda ...favorizarea infractorului,Am fost citat audiat de catre procurorul DIICOT iar dupa 4 ore ... (vezi toată discuția)
Vinovat sau nu nemuritorul nemuritorul am un prieten care a fost audiat de catreDIICOT in calitate de invinuit intr-un dosar --infractiune==contrabanda dar la intocmirea rechizitoriului afost scos ... (vezi toată discuția)
Refuzul de-a divulga numele complicilor xuser xuser As dori sa pun o intrebare deseori intalnita dar pe care nimeni nu o trateaza ca atare. Refuzul de-a divulga identitatea complicilor constituie sau nu ... (vezi toată discuția)