avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Programul Kogalniceanu - schimbare banca
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Programul Kogalniceanu - schimbare banca

Se poate alege alta banca dupa ce ai primit confirmarea de la AIPPIMM?
Am ales o banca in cadrul programului si acum vreau sa depun documentatia la alta banca.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:41, 20 Mai 2013
Daca banca aleasa de dvs are protocol semnat cu AIPPIMM, se poate schimba., dar trebuie notificat la AIPPIMM aceasta intentie. Luati legatura cu ei pentru siguranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aippimm bob02008 bob02008 Buna ziua, am infiintat acum doua luni un SRL-D. Stiu ca o prima regula a acestui program oferit de stat este de a instiinta Departamentul pentru ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face impotriva unui "reprezentant al angajatiilor" ? Filip2019 Filip2019 Ce se poate face impotriva unui \"reprezentant al angajatiilor\" care semneaza acte ce aduc prejudicii salariatilor fara a se consulta cu acestia ? (sa semnat ... (vezi toată discuția)
De curând am achitat integral creditul ipotecar. ... Stana Sergiu Stana Sergiu Bună seara! De curând am achitat integral creditul ipotecar. Am primit de la banca pașii de urmat pentru radiere. \"Fluxul pentru radierea ipotecii este ... (vezi toată discuția)