buna seara intrun dosar penal se poate lua ca proba o inregistrare audiu?daca inregistrarea contine o marturisire cum ar fi adevaratul faptas ?sotul meu a fost condamnat la 5 ani pentru fapta care o alta pesoana a facuto si de 3 sapatmini l-am gasit pe adevaratul faptas care zice clar ca el a facuto si nu sotul meu.ce ma invatati sa fac ?cum pot obtine audienta la ministerl justitiei?
Cererea de revizuire se adreseaza procurorului de la parchetul de pe langa instanta care a judecat cauza in prima instanta,in scris,cu aratarea cazului de revizuire pe care se intemeiaza,si a mijloacelor de proba in dovedirea acestuia.Daca cererea nu indeplineste conditiile de forma sau continut sau nu sunt clare,procurorul cheama persoana care a facut cererea,in vederea completarii sau precizarii acesteia.
Aproape mereu aveti alta parere dar nu conteaza.
Sanse ca sa aiba trebuie facuta o motivare extrem de buna.
In mod normal cu asa ceva nu are sanse reale.
Trebuie sa existe mai multe probe...si nu doar ca vine cineva care sa recunoasca sau sa nu recunoasca...in urma depunerii unei inregistrari care nici macar nu se stie in ce conditii a fost obtinuta.
Ar fi bine sa va intrebati profesorul...ce parere are...
Am avut-o argumentata.Nu s-a bazat pe nimic altceva decat pe litera legii.Daca aveti opinii contra deasemenea puteti sa le expuneti.Daca aveti dreptate argumentat,vi se va da credit cu siguranta.Sarcasmul d-voastra nu-si gaseste locul aici,vi-l asumati pe aparente inselatoare
Eu va spun ceea ce se va intampla daca nu se respecta ceea ce spun.
Argumentarea dvs. este contrara practicii judiciare.
Adica credeti ca este corect ceea ce spuneti dar toate instantele din tara sustin ceea ce zic eu.
Problematica cu revizuirea intr-o atare situatie este extrem de sensibila si regula este ca se respinge, iar exceptie pana astazi nu exista...ca sa fiu mai explicit...
Adica sustineti ceva irealizabil sub aspect juridic...pana in ziua de astazi...
Eu am sustinut ca exista temei legal pentru o cerere de revizuire.Ca se va respinge,e cu totul altceva.Nu am sustinut ca va fi admisa.D-voastra se pare,din cate am observat mergeti mai mult pe "miscarea populara" decat pe "lege scripta"
Revizuire..
cristina_12
buna seara!! ce sanse sunt pentru acceptarea cererii de revizure a unei hotarari judecatoresti definitive?Am consultat 3 avocati si am primit 3 pareri ... (vezi toată discuția)