avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... stiti cumva de vreo amnistie sau ceva?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

stiti cumva de vreo amnistie sau ceva?

am auzit ca se va da ceva pentru eliberarea din inchisoare la cei cu condmanare pina la 6 ani ?dar nui vorba de propunerea lui madalin voicu e altceva se stie ceva?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 00:55, 20 Mai 2013
Singura autoritate care poate emite o amnistie generală pentru anumite categorii de condamnati este Parlamentul României și în prezent nu există o asemenea propunere legislativă și nici nu cred că va apărea în următorii 10 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea gratierii cedo cedo As dori sa stiu daca adoptarea Legii gratierii propusa de deputatul N.Paun, implica si reducerea pedepselor care fac parte din exceptiile de la ... (vezi toată discuția)
gratierea unor pedepse elelnacristina elelnacristina am vazut la tv ca sa propus o lege ca anumitor persoane private de libertate li se va gratia pedeapsa...imi poate explica cineva ??? multumesc (vezi toată discuția)
Gratierii in prag de alegeri parlamentare melinaR melinaR buna am vazut un comentariu la tv pe problema gratierii pedepselor definitive maxim 6 ani daca v-a trece de parlament aceasta propunere a d-nl Madalin Voicu ... (vezi toată discuția)