avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fond
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fond

Buna ziua,
S-a facut contestarea unei amenzi in instanta pe numele imputernicitului si nu pe cel al titularului, fapt ce a dus la anularea contestarii. Cum se poate rectifica aceasta situatie,avand drept de recurs?..mai pe larg...APIA a emis o adresa catre Finante prin care solicita amendarea persoanei in cauza deoarece nu era la dosar o chitanta care sa ateste asigurarea culturii pe o anumita suprafata. Fiul persoanei respective, care de altfel se ocupa de aproximativ toate problemele, a facut o contestare in anulare a amenzii dar, pe numele sau, nu pe numele titularului fapt ce a atras anularea cu drept de recurs. Se mai poate actiona aducand in proces si titularul?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Reprezentare in instanta litigiu cu apia mimisarbu@yahoo.com mimisarbu@yahoo.com In anul 2008 toti mostenitorii in numar de 14 am dat procura de reprezentare cu urmatorul continut: “ imputernicesc prin prezenta pe Y... sa ma ... (vezi toată discuția)
Poprire cont? eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu in cazul in care o banca a cesionat creanta catre o soc,recuperare creante,datele persoanei mai exista in baza de date a bancii?Mai ... (vezi toată discuția)
Problema legata de legea 18 mihaela harcan mihaela harcan Bunica mea a obtinut in instanta pamantul care i se cuvenea cf legii 18 in 1994.La cateva luni a facut o chitanta de mana intre ea si unul din copiii sai prin ... (vezi toată discuția)