avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... reprezentare in instanta litigiu cu APIA
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

reprezentare in instanta litigiu cu APIA

In anul 2008 toti mostenitorii in numar de 14 am dat procura de reprezentare cu urmatorul continut:
“ imputernicesc prin prezenta pe Y... sa ma reprezinte în faţa oricăror persoane fizice şi juridice, precum şi în faţa autoritătilor publice putand face tot ceea ce va crede de cuviinţă pentru administrarea si conservarea tuturor bunurilor si intereselor mele.
Mandatarul meu ma va reprezenta la Centrul Judetean X al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura ? APIA , pentru depunerea si completarea cererii unice de plata pe suprafata si a oricaror tip de documente stabilite de APIA in vedere obtinerii de finantare.”
In anul 2012 Y decedeaza .
In anul 2013 APIA inainteaza pe numele lui Y “Proces verbal de constatare a neregulilor si de stabilire a creantelor bugetare “pentru anul 2009.
Formularea unei contestatii, actiuni in instanta revine de drept fiecarui copropietar avand in vedere ca cel imputernicit a decedat ¿
Cel mai recent răspuns: mimisarbu@yahoo.com , utilizator 21:02, 3 Martie 2014
Mandatul de reprezentare a incetat prin decesul uneia din parti. E nelegal procesul-verbal de contraventie incheiat de APIA pe numele unei persoane care nu este in viata.
Multumesc .Cred ca va trebui sa atacam in instanta valabilitatea procesului verbal.In caz contrar Apia va lua suma constata de ei ca fiind creanta bugetara din 2009 ,diminuind sumele cuvenite pe anul 2012.
Am actionat in instanta Apia procesul este in curs de judecata .Azi 3 martie 2014 mostenitorii Persoanei care avea mandat sa ma reprezinte au primit somatie de plata pentru suma stabilita in procesul de constatare a debitelor de catre Apia Valcea . Este legal sa se emita somatie atat timp cat valabilitatea acestui proces verbal este in curs de judecare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular decedat iluana iluana Un titular - proprietar de teren a fost verificat de APIA( Agentia de plati si interventie pt agicultura), la Controlul clasic pe teren in anul 2010.A avut ... (vezi toată discuția)
Reprezentare copropietar in relatia cu apia mimisarbu@yahoo.com mimisarbu@yahoo.com Suntem 11 urmasi ai unei pasuni montane de cca 300 ha dobandite de bunicii nostri , punerea in posesie s-a facut pe intreaga suprafata fiind in indiviviziune ... (vezi toată discuția)
Plangerea prealabila poate opri executarea silita? Nicoleta1010 Nicoleta1010 Buna seara Am pierdut un proces initiat in baza unei hartii de mana, nedatata si nesemnata. Reclamantul a fost reprezentat in instanta de o persoana ... (vezi toată discuția)